Oldalak

2014. január 27., hétfő

Az év utolsó hónapjai


Valakit, valamit szeretni kell.
Nyíló virágot, kék eget.
Minden koldusnál százszor koldusabb,
Ki senkit, semmit nem szeret.
(Endrődi Sándor)

Mi nagyon szeretjük az együtt töltött órákat, napokat, éveket. A kis klubszobának köszönhetően igazán családias hangulat alakult ki. Itteni életünkből nem hiányzik a megértés, az aggódás, a kötetlen beszélgetés, sőt, az apró összekoccanás sem.
Ebben a hónapban különösen nagy volt az összetartás, hiszen két férfi társunkat indítottuk el a siker útján. A Humor Fesztiválra készülvén együtt aggódtunk, izgultunk velük, és lelkes csapatunk kísérte őket a fellépésre. A megmérettetés jól sikerült, az elegáns megjelenésüket pedig nagy taps jutalmazta.
Odafigyeléssel hallgattuk az Idősek Akadémiája előadását, igazán érdekes beszámolónak voltunk fültanúi, Füredi Krisztinának köszönhetően. A lenyűgöző képek, melyek a nemzetek ünnepeit mutatták be, nagy hatással voltak a nézőkre.
Meleg Sándor dietetikus előadásában új megközelítésben látjuk a táplálkozás, a gyógyszerek hatásait. Várjuk a következő alkalmat is, hiszen olyan tényekre hívja fel a figyelmünket, amiről a médiában nem beszélnek.
Dr Somogyi Zsuzsanna minden hónapban tájékoztatást nyújt egy –egy minket különösen érdeklő betegségről.
Kis János evangélikus lelkész pedig a lelkünknek ad simogatást időről időre.
A tudományos dolgokon túl, a vidámság is fő szerepet játszik életünkben. Szeretjük a csere-berét, a bingót, a kártyát és a vicceket.
Készítjük a dekorációkat és az ajándékokat, készülünk az év legszebb ünnepére, a karácsonyra.

 Humorfesztivál:





Mindennapok a klubban:




Nincsenek megjegyzések: