Oldalak

2011. november 9., szerda

Ismét búcsúzunk

Ismét elbúcsúztunk egy klubtagunktól. Szabó Géza hirtelen, váratlanul elhunyt. 
November 11.-én búcsúzunk tőle.
November 2.-án Halottak napja alkalmából megemlékeztünk halott klubtagjainkról, egy imával és mécsesek gyújtásával. Régi emlékeket elevenítettünk fel, beszélgettünk, emlékeztünk.....
A hónap első napjaiban gyűjtöttük a gombokat, tanultuk a lánckészítés fortélyait, képeket, videókat néztünk róla, majd próbálkoztunk az elkészítésével. Mire a következő héten vendégségbe jöttek hozzánk a Platán Otthon fogyatékkal élők részlegének lakói,  már profi szinten műveltük a gombból nyakláncot  projektet. Mivel annyira kicsi a helyünk, hogy  vendégeket csak mindenre kiterjedő szervezés után tudunk fogadni, ezért a jeles napon csak azok a klubtagok jöttek be, akik segítettek a vendégeknek a kézműveskedésben. Skultéti Gizike otthon fűzött a gyöngyökből karkötőt, ami csak tetézte a hozzánk látogatók örömét. Felékszerezve fogtunk neki a finom falatoknak, a libazsíros kenyérnek, aminek a különleges feelingjét a zöld és lila hagyma adta.
Mi is ellátogatunk a Platán Otthonba, ott pedig , mivel közeledik a karácsony, angyalkát fogunk készíteni, aminek a nehéz technikájára a fogyatékkal élők fognak megtanítani bennünket.
Alig várjuk!!!!!

Nincsenek megjegyzések: